Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ε.Π.Ο: Άλλαξε ο πρόεδρος και έμεινε η «προίκα»


Ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης σχολιάζει την εκλογή του νέου προέδρου της Ε.Π.Ο, Γιώργου Γκιρτζίκη και σας παρουσιάζει τα 3 + 1 σημεία του νέου προέδρου.
Παράσταση για έναν ρόλο ήταν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ομοσπονδίας (συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από μία 20ετία) μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή που αποχώρησε υπό το βάρος του πορίσματος του εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα καθώς άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος μελών της Ε.Π.Ο για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γκιρτζίκης πήρε ως «προίκα» τον μηχανισμό που στήριξε τον κ. Σαρρή το 2012 και ουσιαστικά πρόκειται για συνέχεια της ίδιας κατάστασης ενώ και ο ίδιος ως πρόεδρος της Κ.Ε.Δ είχε στηρίξει τον τέως πρόεδρο της Ομοσπονδία στις εκλογές του 2012.

«Έχω την εμπειρία και την διάθεση να ηγηθώ μιας νέας εποχής στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Διατηρώ όλα τα θετικά στοιχεία της θητείας του προηγούμενου προέδρου, τα οποία δεσμεύομαι πως θα διευρύνω και θα κατοχυρώσω» υποστήριξε δημοσιοποιώντας την υποψηφιότητα του ενώ πρόσφατα σε δηλώσεις του προς το πρόσωπο του τέως προέδρου ανέφερε, «ο κ. Σαρρής ανέλαβε την προεδρία της Ε.Π.Ο με τις καλύτερες διαθέσεις, ενώ από χαρακτήρα χαίρει εκτίμησης».
Ο κ. Γκιρτζίκης όπως ανέφερε δημοσιοποιώντας την υποψηφιότητα του (σ.σ. Διατηρώ όλα τα θετικά στοιχεία της θητείας του προηγούμενου προέδρου, τα οποία δεσμεύομαι πως θα διευρύνω και θα κατοχυρώσω) επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του κ. Σαρρή, η τουλάχιστον τα θετικά του στοιχεία.
Οπότε να θυμίσουμε ότι εκτός την ποινικής δίωξης που άσκησε ο εισαγγελέας σε διοικητικά στελέχη της Ε.Π.Ο στον κ. Σαρρή έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την «κάρτα υγείας» όπως επίσης έχει ασκηθεί για το συγκεκριμένο θέμα και στον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενώ ερευνάτε και για την υπόθεση των «ενημεροτήτων».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου