Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αμπελωνιακός – Α.Ο Χαλκίς 1 – 2


Έπειτα από οχτώ αγωνιστικές κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο ο Α.Ο Χαλκίς που επικράτησε του Αμπελωνιακού με 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελώνος.
Οι νερατζούρι κατάφεραν να προηγηθούν στο 31' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ευσταθίου σημειώνοντας το 0 – 1 ωστόσο ο σκόρερ των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε 10' αργότερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Χ παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα μπήκε πιο δυνατά και στο 61' ο Τσαλμάς έχασε σημαντική ευκαιρία για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του καθώς σε πέναλτι που εκτέλεσε νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. Στο 67' καταλογίστηκε νέο πέναλτι στην ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη με τον Πολύζο του Αμπελωνιακού να αποβάλλεται και αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Τσαλμάς ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση όμως κατάφερε να σκοράρει σημειώνοντας το 0 – 2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο86' με τον Χατζούλη στο τελικό 1 – 2.

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης (76' Κωτούλας), Πολύζος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης (42' Αλεξανδρής), Μπίκος, Φλέγγας, Γκαμπέτας (70' Χατζούδης), Παπανδρέου, Κακαβίτσης.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αυλωνίτης, Γκαράνης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Ναουμίδης, Γκιόκας (92' Κηρύκος), Τσαλμάς (91' Τσουπέης), Βαλκάνος (83' Μπαλαμπάνης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. ΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΑΓΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΔΗΚΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΤΗΤΗΣ . ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΟΣΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΗ ? ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ ΗΝΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή