Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Παντελής: Έπρεπε να μπουν άλλα τόσα



Ο Νίκος Παντελής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για το θέμα που έχει ανακύψει με τον αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών κόντρα στην Αναγέννηση Επανόμης ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος από την UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πότε έμαθε πως υπάρχουν ''σκιές'' το ματς του Ηρακλή Ψαχνών με την Επανομή:

Το έμαθα μετά το τέλος της προπόνησης. Ο πρόεδρος ενημέρωσε την ομάδα, αλλά εγώ δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα. Παίζουμε ένα δύσκολο ματς με Παναιτωλικό σήμερα.

Για τα όσα έχουν ακουστεί για τα γκολ και όλα αυτά:

Θα μπορούσε σ' αυτό το ματς να μπουν και τα δέκα γκολ. Ηταν ένα ανοιχτό ματς, εμείς προηγηθήκαμε με 3 - 0 και κάναμε και κάποιες αλλαγές. Αντικαταστήσαμε κάποιους παίκτες, μας ζήτησαν αλλαγή. Ο διαιτητής είχε σφυρίξει ένα εις βάρος μας πέναλτι, μείωσαν, έφθασαν στο 3 - 3 οι αντίπαλοι μας και μετά πετύχαμε το γκολ της νίκης, ενώ είχαν χαθεί και άλλα δυο.

Λόγω του πρότερου βίου και τα όσα έχουν συμβεί και στον ίδιο:

Είμαι και παθών. Τα ξέρω πιο καλά και περισσότερο από τον καθένα. Πλέον έχω φθάσει στο σημείο να πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Δείτε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τι συμβαίνει, δείτε σκορ και αποτελέσματα. Σ' αυτό το ματς στο τέλος είπα και Λέω δόξα σοι ο θεός που κερδίσαμε… Και είχα δηλώσει πως θα μας κρέμαγαν κουδούνια, αν δεν κερδίζαμε…Τα πιο πολλά πράγματα συζητιούνται καφενειακά στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν είναι σκάκι ή τένις που είναι ατομικά. Ε, είναι δυνατόν 22 παίκτες να έχουν εμπλοκή σε κάτι τέτοιο.

Η ευχή του για την υπόθεση:

Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι, μακάρι να διευρυνθεί. Εύκολα μπορούν να σπιλώσουν ονόματα και να ρίξουν λάσπη. Απ' ό,τι ξέρω δεν έχει ενημέρωση η ομάδα. Εμείς το μάθαμε μετά το τέλος της προπόνησης.

Όσο για τα όσα ακούγονται περί του ματς για το σκορ, αλλά συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και για ένα πέναλτι που υποτίθεται ό,τι έγινε από παίκτη που μπήκε γι' αυτό το λόγο:

Έγινε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα έπρεπε να μπουν άλλα τόσα γκολ. Ο παίκτης που έκανε το πέναλτι, δεν ήταν αυτός που μπήκε αλλαγή. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να ψάξει το DVD του ματς και να δει τη φάση. Δεν γίνεται να σπιλώνονται ονόματα και πρόσωπα. Παίξαμε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον με μία ομάδα που δέχεται πολλά γκολ και χωρίς να έχω διάθεση να υποτιμήσω τα παιδιά που παίζουν στην Επανομή, παίζουν πιτσιρικάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου