Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Αυλωναρίου – Α.Ο Δύστου 1 – 3



Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Ο Δύστου απέναντι στον Α.Ο Αυλωναρίου με 1 – 3 στο Γήπεδο Αυλωναρίου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν συντηρητικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 37' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ηλία να μπαίνει ανενόχλητος στην περιοχή και να γράφει το 0 – 1 (Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Αυλωναρίου είχαν σταματήσει για σφύριγμα του διαιτητή, αλλά αφορούσε το πλάγιο).
Στο 39' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος όταν μετά από πάσα του Ηλία ο Πηλιχός Γ., έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά γράφοντας το 0 – 2.
Στο δεύτερο μέρος γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για να μειώσουν ωστόσο στο 75' ο Πιλάτης Γ., με ωραίο σουτ έγραψε το 3 – 0.
Το μόνο που κατάφεραν οι κιτρινόμαυροι ήταν στο 82' να μειώσουν σε 1 – 3 με τον Βογιατζή.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Αυλωναρίου: Κεφαλάς, Μπα, Κηρύκος (46' Βογιατζής), Τσαλιάγκος Γ., Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος (76' Τσαλιάγκος Γ.), Σεϊντόπουλος, Καραμπίνης, Μπακρής (81' Τσαπέπας), Βασιλείου, Κοτρόζος.

Α.Ο Δύστου: Ντουρέκας, Μοιρώτσος, Ευδοξιάδης, Αναστασίου, Δήμου, Πιλάτης Γ. (75' Πηλιχός Γ.), Πιλάτης Δ., Ηλίας (89' Λαθούρας), Μαστροκώστας Ν., Ρέτσας, Μαστοκώστας Γ. (65' Τσαλιάγκος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου