Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Το καλύτερο μας παιχνίδι



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιώργος Φοίρος μετά την μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Θρασύβουλο Φυλής.


Ο Γιώργος Φοίρος δήλωσε:

Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι από τότε που έχω έρθει στην ομάδα. Αρχίσαμε να μπαίνουμε στο πνεύμα, να καταλαβαίνουμε πως πρέπει να διασπάσουμε τις άμυνες των ομάδων που παίζουν κλειστά. Πώς πρέπει να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας όταν πρέπει. Το παιχνίδι από την αρχή το ξεκινήσαμε με πάθος, μπήκαμε με δύναμη. Είχαμε πειθαρχία και σοβαρότητα και μόνο για περίπου δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση βγήκαμε λίγο από τα νερά μας.
Μόλις μπήκε ο Σανόκο βοήθησε την ομάδα αρκετά. Κρατήσαμε την μπάλα καλύτερα στα πόδια μας, μπορέσαμε να βγούμε πολλές φορές μπροστά με όμορφο τρόπο και πετύχαμε δύο ωραία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια σπουδαία νίκη και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας κάνουν να είμαστε πιο αισιόδοξοι πλέον για τη σωτηρία και την επίτευξη του στόχου μας.

Για τα διαδοχικά παιχνίδια ανέφερε:

Επηρεάζει όλες τις ομάδες. Κάνουμε μόνο συντήρηση για να είμαστε εντάξει στα ματς.

Για το παιχνίδι με τον Φωκικό ανέφερε:

Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και τους είδα στο ματς με τον Θρασύβουλο. Το ότι έχασε στην έδρα του από τον Αγροτικό Αστέρα είναι άσχετο για την δυναμικότητα του. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς που είναι απαραίτητοι για τη σωτηρία μας. Θα το παλέψουμε το παιχνίδι και βλέποντας σήμερα την ομάδα είμαι αισιόδοξος και για το παιχνίδι εκείνο.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου