Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 1



Την πρώτη του ήττα με τον Γιώργο Φοίρο στον πάγκο του γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από την Καλλιθέα με 2 – 1 στο Ελ Πάσο.
Η ομάδα του Νίκου Παντελή κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί των εφτά αγώνων του Ηρακλή Ψαχνών και πλέων οι πράσινοι περιμένουν τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους.
Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα επέβαλε από τα πρώτα λεπτά των ρυθμό της και μόλις στο 10' άνοιξε το σκορ με τον Μιχαλόπουλο να πιάνει δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αιφνιδιάζοντας τον Τόλιο που έχασε την μπάλα από τα χέρια του γράφοντας το 1 – 0.
Στο 37' ο Γκοτόβος υπέπεσε σε ολέθριο λάθος και η μπάλα κατέληξε στον Ντιαλό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2 – 0 με κοντινό πλασέ.
Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ασκώντας πίεση στην εστία του Τακίδη.
Στο 63' οι γαλάζιοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Καλτσάς δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Ο Ηρακλής Ψαχνών εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 68' μείωσε σε 2 – 1 με τον Τσοκάνη να πλασάρει από κοντά τον Τακίδη.
Στο 79' η ομάδα της Εύβοιας έχασε την αριθμητική υπεροχή όταν ο Αλεξάνδροβιτς δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.
Οι πράσινοι παρόλο την αριθμητική ισορροπία πίεσαν ψηλά την Καλλιθέα αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα.

Οι ενδεκάδες:

Καλλιθέα: Τακίδης, Μιχαλόπουλος (88' Βιδάλης), Αρκούδας, Κατσίκης, Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Ντιαλό (42' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (74' Πρίπου), Μουσταφίδης.
Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Γιώτας, Ρεπετσάς (80' Ποκόνγκ), Γανωτής (64' Τσοκάνης), Δελήμπασης, Γκοτοβος (75' Σανόκο), Σέγκος, Μπακομήτρος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου