Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ν.Ο Χαλκίδας: Παραμύθι δίχως τέλος!


Σε παραμύθι δίχως τέλος έχει εξελιχθεί για τον Ν.Ο Χαλκίδας το πρωτάθλημα καθώς κέρδισε επάξια το ένα από τα εισιτήρια της ανόδου για την Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Ο Χαλκίδας ανέφερε: «Παραμύθι χωρίς τέλος για το Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας που πέτυχε το στόχο του κερδίζοντας επάξια το ένα από α εισιτήρια για τον όμιλο της ανόδου προς την Α1.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου στο πλευρό του, ο Ν.Ο.Χ ολοκλήρωσε χθες με επιτυχία τους αγώνες του στο Β' Γύρο της πρώτης φάσης υδατοσφαίρισης ανδρών στην κατηγορία της Α2, που διεξήχθη από τις 24 – 26 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση του ομίλου και μαζί την παραμονή στην Α2 και την πρόκριση στον όμιλο ανόδου προς την Α1. Η ομάδα πόλο του Ν.Ο.Χ συμμετέχοντας στον όμιλο του Βορρά, αντιμετώπισε και πάλι τις δύο ομάδες του Βόλου Ο.Υ.Κ και Ν.Ο.Β.Α, καθώς επίσης τις ομάδες του Ν.Α.Ο Κέρκυρας και της Ν.Ε Λαμίας, πετυχαίνοντας τρεις νίκες, ενώ είχε και πάλι μία ήττα από την αξιόμαχη ομάδα του Ν.Α.Ο Κέρκυρας -που αποδείχτηκε σκληρό καρύδι-, παρά το γεγονός ότι οι υδατοσφαιριστές μας πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 6), στη συνέχεια, συγκροτούν τον Όμιλο Ανόδου και οι υπόλοιπες (σύνολο 9) τον Όμιλο Καθόδου. Η Τελική φάση και για τον Όμιλο Ανόδου και για τον Όμιλο Καθόδου θα γίνει σε δύο γύρους (Α' γύρος 29 – 31/05 και Β' γύρος 17 – 19/07). Ο Ν.Ο.Χ θα αντιμετωπίσει τη Ν.Ε Πατρών και το Ν.Ο Πατρών, που προκρίθηκαν από τον Γ' όμιλο, ενώ άλλες δύο ομάδες θα προκριθούν από το Β' όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα ολοκληρωθούν το τριήμερο 8 με 10 Μαΐου (στο κολυμβητήριο Ηρακλείου Κρήτης).

Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ στη Χαλκίδα συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής και Αντώνης Τρίκας (τερματοφύλακες), Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός), Τάκης Παλαιολόγος, Σαμπάτης Ορφανάκος, Νίκος Μερκουριάδης, Παύλος Μερκουριάδης, Πάρης Γάτος, Γιάννης Παπαγιαννάκης, Τέλης Κορίτσας, Δημήτρης Πολίτης, Νίκος Πουλής, Φίλιππος Τρίκας, Παύλος Αλτιπαμάρκ, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Ράζος και οι φερέλπιδες πιτσιρικάδες Νικόλαος Οικονόμου και Ορέστης Τριανταφύλλου, που έλαβαν για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής με την αντρική ομάδα και πήραν το «βάπτισμα πυρός»(την ομάδα συμπληρώνουν ο αειθαλής Σωτήρης Μπιστούρας και ο Βασίλης Αλαφάκης, που έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Προπονητής ο Θεόδωρος Ανδρεάκος και βοηθός προπονητή ο Παύλος Διαρεμές.

Για άλλη μια φορά η μαγιά για τη συνταγή της επιτυχίας ήταν η φιλία μεταξύ των παικτών και οι ακλόνητες σχέσεις, που έχουν αναπτύξει από τα παιδικά τους χρόνια, μέσα και έξω από το νερό. Με όπλο τους κυρίως το πάθος, τη δυνατή συμπαγή άμυνα, τις αλληλοκαλύψεις, την εμπειρία και εκτελεστική δεινότητα, οι πολίστες του Ν.Ο.Χ κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους στο ακέραιο, αλλά και να κάνουν όνειρα για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για την πόλη μας. Όπως είχαμε προβλέψει, η παρουσία των Χαλκιδέων φιλάθλων έμελλε να είναι καταλυτική, από τη στιγμή που η πόλη μας ανέλαβε τη διοργάνωση του Β' γύρου της πρώτης φάσης. Οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, συνέβαλαν τα μέγιστα στη δύσκολη προσπάθεια των αθλητών της ομάδας μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ν.Ο.Χ, δίνοντας συγκλονιστικό «παρών» σε όλα τα παιχνίδια, και φέρουν τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία του Ν.Ο.Χ και στην πολυπόθητη κατάκτηση της μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου ανόδου της Β' τελικής φάσης. Οι παθιασμένοι παίκτες της ομάδας μας, φίλοι πάνω απ’όλα, για άλλη μια φορά, σαν μία γροθιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αυτή τη φορά στην έδρα τους, μπροστά σε οικογένειες Χαλκιδέων, σε συγγενείς, φίλους, αιρετούς τοπικούς άρχοντες και επισήμους, καθώς και απλούς φιλάθλους της πόλης μας, που αγαπάνε το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οι υδατοσφαιριστές της ομάδας του Ν.Ο.Χ, ευχαριστούν θερμότατα για άλλη μια φορά τον κόσμο της Χαλκίδας, που με την παρουσία του γέμισε μετά από χρόνια το Κολυμβητήριο της πόλης μας και έδωσε τεράστια ώθηση στους αθλητές μας.

Αυτή η επιτυχία τους ανήκει εξίσου».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου