Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Καβακάς: Συγχαρητήρια στα παιδιά


Τα εύσημα στους παίκτες του για την ισοπαλία στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο απέδωσε ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Τίμος Καβακάς.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο Τίμος Καβακάς, που στάθηκε στις απουσίες ενώ παράλληλα, τόνισε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών έχει ελπίδες παραμονής.

Αρχικά, ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας σημείωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ακόμη και τώρα που πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για εμάς. Μετά τη νίκη επί της Ερμιονόδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστια. Με σημαντικές απουσίες, τις οποίες προσπαθούμε να καλύψουμε. Με έξι βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός, που είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία. Ήρθαμε να παίξουμε ελλιπέστατοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και τον πόντο που πήραμε».

Σε ερώτηση αν ο Ηρακλής Ψαχνών έχει ελπίδες για να μείνει στη Football League, τόνισε: «Ασφαλώς και έχουμε ελπίδες. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο και δύο εκτός με Επισκοπή και Ερμιονίδα. Όσο έχουμε ελπίδες θα παλεύουμε. Το πρόγραμμά μας είναι πολύ ευνοϊκό ειδικά αν έρθουν και τα παιδιά που μας λείπουν. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα ήταν εκπληκτική, άσχετα αν έχασε το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με Αχαρναϊκό), το οποίο έπρεπε να κερδίσει με πεντακάθαρο σκορ. Οι απουσίες είναι αυτές που στοιχίζουν στη δεδομένη στιγμή. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν καρδιά και ψυχή και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου