Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Καβακάς: Τώρα θα γίνει μάχη


Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για την ψαλίδα που έκλεισε ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι άουτ του Νότου ομίλου.
Όλα ανοιχτά πλέον στα μπαράζ παραμονής του νότου, όπως κατέστησε σαφές ο Τίμος Καβακάς μετά τη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών επί της Ερμιονίδας.

Ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας σχολίασε: «Οι διαφορές μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής μειώθηκαν στους έξι βαθμούς ανάμεσα σε όλες τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και αυτό αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη συνέχεια. Από εδώ και πέρα θα γίνει σκληρή μάχη. Όλες οι ομάδες είναι κοντά, είναι ανοικτό το θέμα της παραμονής».

Για την αναμέτρηση με την Ερμιονίδα τόνισε πως στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που βγάζεις στον αγωνιστικό χώρο αναφέροντας: «Στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό ήμασταν σαφώς καλύτεροι και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Με την Ερμιονίδα δεν είχαμε παρόμοια απόδοση και η νίκη ήρθε με 2 – 0. Ο αντίπαλός μας μπορεί να μας πίεσε παραπάνω, αλλά δεν είχε κλασική ευκαιρία σε αντίθεση με τον Ηρακλή Ψαχνών που έκανε πέντε κλασικές φάσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φτάσαμε στο γκολ. Στο δεύτερο δεχθήκαμε πίεση, αλλά βγάλαμε τρεξίματα στα σημεία που έπρεπε, κάτι που δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου