Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μαλεσίνα – Α.Ο Χαλκίς 2 – 2


Στο 2 – 2 έμεινε στο Δημοτικό Στάδιο Μαλεσίνας ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στην τοπική ομάδα με τον Μόνο και τον Τσιβίκα να ξεχωρίζουν με την απόδοση τους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και ανέβασαν τον ρυθμό τους μετά το πρώτο ημίωρο και απείλησαν στο 37' με τον Δήμου ενώ στο 43' το σουτ του Ανέστη σταμάτησε στο δοκάρι του Κοκονδύνη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους «νερατζούρι» και στο 48' άνοιξαν το σκορ με τον Δέδε να σημειώνει το 1 – 0 ενώ 5' αργότερα ο Μπέσσα πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων για το 2 – 0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τα ρέστα τους με τον Γιώργο Λάμπρου να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Τσιβίκα ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Ευσταθίου να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» για το 2 – 1.
Στο 73' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μπέσσα με τους «νερατζούρι» να αυξάνουν την πίεση τους και 5' πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Τσιβίκας με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2 που έδωσε βαθμό «χρυσάφι» στην ομάδα της Χαλκίδας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου