Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 1


Δυσκολεύει η παραμονή του Ηρακλή Ψαχνών στην Football League μετά την ήττα από την Καλλιθέα με 2 – 1 στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου.
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 12' με τον Ράντι ενώ στο 15' άνοιξαν το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Χρήστου Πατσατζόγλου ο Πουλάκος με κεφαλιά σημείωσε το 0 – 1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 25' με τον Ντουρμισάι να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλίδι για το 1 – 1. Στο 29' η Καλλιθέα έκανε την ανατροπή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο ο Πίκολο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελισσά για το 2 – 1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» ήταν πιο δραστήριοι με τον Ίβκοβιτς να είναι μέσα στις φάσεις όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ τις ισοφάρισης ενώ και ο νεαρός άσσος του «Ημίθεου», Πολίτης δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κατσούλη που διατήρησε το 2 – 1 για την Καλλιθέα.

Καλλιθέα: Μοσχονάς (26' λ. τρ. Κατσούλης), Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (52' Τεγούσης), Μασάδο, Φράγκος (58' Μιχαλόπουλος), Αρναρέλης, Ντουρμισάι.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου Χ. (45' Πολίτης), Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Μπαλαράμπε (46' Γουόρντεν), Νικολίτσης, Ράντι, Πουλάκος (63' Ίβκοβιτς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου