Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Ερμιονίδα 2 – 0


Πολύτιμη εντός έδρας νίκη με 2 – 0 σημείωσε ο Ηρακλής Ψαχνών, κόντρα στην Ερμιονιδα στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.
Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά με τους έξι βαθμούς και μπορούν να ελπίζουν στην παραμονή στην FootballLeague. Στο πρώτο ημίχρονο η Ερμιονίδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση στο 41' άνοιξαν το σκορ με τον Πουλάκο με πλασέ να σημειώνει το 1 – 0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως στο 73' ο Ράντι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αμυντικών της Ερμιονίδας και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 για τους «πράσινους» δίνοντας ελπίδες για παραμονή στην Football League.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου Β., Ράντι, Ενρίκο, Ραπτάκης, Τσιμόντζι, Παληγεώργος, Σικαλιάς, Πολίτης (46' Ιβκοβιτς), Πουλάκος (60' Τσούπρος).

Ερμιονίδα: Πονηρός, Ταπέ (59' Παβίσεβιτς), Ιασωνίδης, Τούντοριτς, Δωματάς (46' Ομο), Κιοσές, Κουτσοσπύρος, Μουσταφίδης, Τσακόν, Μηλιώτης, Συμελίδης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου