Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αίολος Καρπενησίου – Α.Ο Χαλκίς 1 – 2


Σπουδαίο διπλό σημείωσε ο Α.Ο Χαλκίς καθώς επικράτησε με ανατροπή του Αίολου Καρπενησίου με 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Με την έναρξη του αγώνα οι «νερατζούρι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν στο πρώτο 20λεπτο τον Αίολο που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή όμως ο Αίολος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44' με τον Κούρλο να σημειώνει το 1 – 0 και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα υπέρ της.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Λάμπρου μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και συνέχισαν στο «μοτίβο» του πρώτου μέρους με τους Χαλκιδαίους να χάνουν πέναλτι στο 62' με τον Μακρή να μπλοκάρει την εκτέλεση του Ανέστη και να διατηρεί το 1 – 0.
Ο Α.Ο Χαλκίς ανέβασε την πίεση του και στο 79' έφτασε στην ισοφάριση σημειώνοντας το 1 – 1 ενώ στο 84' ο Καράμπας με κεφαλιά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2 για τον Α.Ο.Χ που πέρασε αλώβητος από το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου