Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός 1 – 1


Ο Αχαρναϊκός πήρε το 1 – 1 με γκολ στο 92' από τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών και βύθισε τους πράσινους προς την Football League 2.
Μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία έχασε ο Ηρακλής Ψαχνών την Κυριακή. Οι «πράσινοι» για περισσότερο από μια ώρα αγώνα κράταγε στα χέρια της την πολύτιμη νίκη, αλλά είδε τον Αχαρναϊκό να σκοράρει στο 92' και να παίρνει τον βαθμό που επί της ουσίας τον φέρνει σε πολύ πλεονεκτική θέση για την παραμονή. Ο Ηρακλής Ψαχνών άνοιξε το σκορ στο 30' με ανάποδο ψαλίδι του Πουλάκου, ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του ίδιου παίκτη ως οφσάιντ ενώ ο Αχαρναϊκός ισοφάρισε στο 92' με τον Ιωαννίδη. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παληγεώργου στο 94' της αναμέτρησης.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τσούπρος, Νικολίτσης, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Πολίτης, Ίβκοβιτς, Πουλάκος.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ιορδανίδης, Εμέκα, Νιάρος, Παπατόλιος, Σκαθαρούδης, Γέσιτς, Ταμπάκης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου