Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών: Συγχαρητήρια σε διαιτητή και Αχαρναϊκό


Μπορεί ο Ηρακλής Ψαχνών να μην ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ, όμως θέλησε να ευχαριστήσει τον Αρχαναϊκό για την φιλοξενία του και να συγχαρεί τον διαιτητή για την διαιτησία του.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας των Ψαχνών, ευχαριστεί τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την φιλοξενία τους και προσκαλεί τους φίλους της ομάδας στα Ψαχνά, να παρακολουθήσουν από κοινού το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» ανέφερε: «Π.Α.Ε Ηρακλής Ψαχνών, όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα στο γήπεδο του Μενιδίου με τον Αχαρναϊκό, θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια στον διαιτητή Σελίμο για την αντικειμενική διαιτησία του, την εκτίμησή της για το καθαρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού και την άψογη συμπεριφορά του προπονητικού τιμ και να προσκαλέσει τους φιλάθλους του να παρακολουθήσουν τον αγώνα του 2ου γύρου στα Ψαχνά, παρέα με τους φιλάθλους μας. Εμείς σκοπεύουμε να πρωτοτυπήσουμε. Δεν πρόκειται να φτύσουμε τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, να γεμίσουμε τον αντίπαλο πάγκο με καφέδες, νερά και σάλια και δεν θα προσλάβουμε φουσκωτούς και περιθωριακούς να σουλατσάρουν εντός γηπέδου, παίζοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο με μία μπάλα στο γήπεδο. Δεν το λες και λίγο».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου