Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Σ Δόξα Προκοπίου 2 – 2


Για 7ο συνεχόμενο αγώνα ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας έμεινε μακρυά από την νίκη καθώς έμεινε ισόπαλος και με τον Α.Σ Δόξα Προκοπίου με σκορ 2 – 2 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 15' άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Ανδρέου για το 0 – 1. Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 42' με τον Παναγιώτη Σκριβάνο του Δημητρίου να σημειώνει το 1 – 1 με κοντινό πλασέ.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Βασίλη Τσιμηχόδημου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα με τον Παναγώτη Σκριβάνο του Λάμπρου να δίνε προβάδισμα στην ομάδα του στο 68' πετυχαίνοντας το 2 – 1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έμειναν στην επίθεση και πίεσαν την Δόξα όμως στο 90' ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή του Αγριόδημου και ανατράπηκε με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτσουφλάκης και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2 δίνοντας ακόμα ένα βαθμό στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου