Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πατσατζόγλου: Στα χνάρια του θείου του


Με πρότυπο τον θείο του Χρήστο, ο νεαρός άσσος του Ηρακλή Ψαχνών, Βασίλης Πατσατζόγλου κάνει τον τελευταίο χρόνο τα πρώτα του βήματα στη Football League.
Ο 21χρονος άσσος του Ηρακλή Ψαχνών φέτος μετρά 14 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Βασίλης Πατσατζόγλου ακολουθεί τα χνάρια του θείου του, καθώς αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, δεξιός μπακ και αμυντικός χαφ, δείχνοντας πως έχει τα σωστά γονίδια.

Ο νεαρός άσος πήρε το βάπτισμα του πυρός ως βασικός στη Football League την περασμένη σεζόν, όταν ο Θωμάς Γράφας του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ματς πλέι οφ με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Φέτος παίρνει περισσότερες ευκαιρίες, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, δίνοντας λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του, ακόμα και την ώρα του αγώνα.

Στο ματς με την Α.Ε.Κ Αθηνών μάλιστα πέτυχε και το γκολ των «πρασίνων». Είναι ένας από τους παίκτες που ήδη απασχολούν τους σκάουτ ομάδων από τη Super League, καθώς συνδυάζει πολλά στοιχεία και μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε διαφορετικές θέσεις.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια: