Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Α.Ο Σκύρου – Α.Ο.Ν Αρτάκης 3 – 6


Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο Σκύρου όπου ο Α.Ο.Ν Αρτάκης επικράτησε με 3 – 6 του Α.Ο Σκύρου και παρέμεινε στα «ψηλά» του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο παιχνίδι δεν ήταν για καρδιακούς αφού υπήρξαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ με τον «Ύρτακο» να ανοίγει λογαριασμό μόλις στο 7' με τον Μακαντάση να σημειώνει το 0 – 1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο 11' ο Θεμελίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα του για το 1 – 1 ενώ 2' αργότερα ο Δαλακλίδης έδωσε προβάδισμα στους Σκυριανούς σημειώνοντας το 2 – 1. Στο 38' ο Ρούσσος έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα του (2 – 2) όμως οι «νησιώτες» είχαν και πάλι την απάντηση με τον Μανωλάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 43' και να πετυχαίνει το 3 – 2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των Σκυριανών και στο 66' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του για τρίτη φορά με τον Κάραλη να πετυχαίνει το 3 – 3 ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στον «Ύρτακο» στο 71' της αναμέτρησης για το 3 – 4. Στο 75' ο Καραχάλιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 5 και 2' αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 6 ολοκληρώνοντας την «άλωση» του «Ύρτακου» στο νησί.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου