Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Α.Σ Δόξα Προκοπίου – Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας 1 – 0


Διεξήχθη σήμερα (25/03) στο νέο Γήπεδο Προκοπίου ο αναβληθείς αγώνας της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Α.Σ Δόξα Προκοπίου και την Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας όπου οι «μαυραετοί» επικράτησαν με 1 – 0.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν την Ένωση και στο 26' ο Κανελόπουλος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιμπάι σημειώνοντας το 1 – 0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 45' στην μοναδική καλή τους στιγμή, απείλησαν με δυνατό σουτ του Ηλία Στεργίου που σταμάτησε στο δοκάρι του Παμφίλη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 50' απείλησαν με σουτ του Ηλία Στεργίου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ στο 70' ο Παμφίλης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ Ηλία Στεργίου που ήταν η μοναδική πηγή κινδύνου της Ένωσης. Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Δήμου Τσέλικα δεν κατάφεραν να απειλήσουν την Δόξα που έφτασε στην νίκη σβήνοντας τα τελευταία όνειρα των φιλοξενούμενων για «τίτλο».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου