Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών: Τους γλίτωσε ο βοηθός


Χαμός επικράτησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα κατά την τρίτη αλλαγή της Ερμιονίδας.
Ο τέταρτος βοηθός, σήκωσε κανονικά την ταμπέλα για να γίνει η αλλαγή σύμφωνα με την οποία θα αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο ο Βλαχόπουλος και θα έμπαινε στη θέση του ο Στοίκοβιτς.
Ο Βλαχόπουλος βγήκε από το γήπεδο αλλά τη στιγμή που πήγε να περάσει στη θέση του ο Στοίκοβιτς, ο τέταρτος διαιτητής τον σταμάτησε και γύρισε πίσω τον Βλαχόπουλο.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών ισχυρίζονται ότι η Ερμιονίδα θα έπαιζε εκείνη τη στιγμή με παραπάνω από ότι προβλέπει ο κανονισμός μη κοινοτικούς παίκτες. Επίσης άνθρωποι των «πρασίνων» αναφέρουν ότι αν ο Στοίκοβιτς πρόλαβε και μπήκε έστω μισό μέτρο στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να κάνουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή και να κερδίσουν το ματς στα χαρτιά, αρκεί το παραπάνω να αποδειχθεί.

Οι άνθρωποι της Ερμιονίδας από την άλλη κατάλαβαν το λάθος στο οποίο υπέπεσαν και αμέσως έδωσαν εντολή να περάσει εκτός γηπέδου ο Ταπέ και όχι ο Βλαχόπουλος.

Στην συνέχεια οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών τα «έβαλαν» με τον τέταρτο διαιτητή κ. Αντωνίου, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμιά δουλειά να παρέμβει.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου