Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο.Ν Αρτάκης – Α.Ε.Κ Χαλκίδας 3 – 2 (Παράταση)


Στο τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας προκρίθηκε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης καθώς έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Α.Ε.Κ Χαλκίδας και επικράτησε με 3 – 2 στην παράταση στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης.
Με την έναρξη του αγώνα ο Παπαϊωάννου πάγωσε το γήπεδο σημειώνοντας μόλις στο 1' του αγώνα το 0 – 1 ενώ στο 18' ο έμπειρος άσσος διαμόρφωσε και το 0 – 2 παγώνοντας τους φίλους του Ύρτακου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Φωτιάδης πήρε την κεφαλιά όμως λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Παπαϊωάννου ήταν εκεί να κόψει.
Στην επανάληψη και το 65' ο Καραχάλιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από πέναλτι που κέρδισε από τον Δουρμουσόγλου μείωσε σε 1 – 2. Στο 67' ο Λουκάς έκανε την σέντρα και ο Καραχάλιος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το 2 – 2.
Στο 83' ο Σέγκος απέβαλε τους Λούκα και Καραμάνη για διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες ωστόσο το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 3' (93') της παράτασης ο Καραλής με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το τελικό 3 – 2 στέλνοντας τον Ύρτακο στο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου