Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0


Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών που διεξήχθη στην Νέα Σμύρνη.
Η ομάδα του Νίκου Παντελή μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη στο 7' αλλά το σουτ του Μασάδο πέρασε άουτ όπως και το σουτ του Τσίτα στο 11'. Μετά το 20λεπτο οι «πράσινοι» αντέδρασαν και στο 26' απείλησαν για πρώτη φορά με τουν Γουόρντεν να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 36' στην μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους ο Αρναρέλλης έκανε το σουτ όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μελισσά.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις φάσεις να είναι ελάχιστες, δύο για την ακρίβεια. Στο 62' η σέντρα σουτ του Παγώνη βρήκε σε ετοιμότητα τον Μελισσά ενώ στο 90' ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων σταμάτησε εκ νέου σέντρα του Παγώνη με το «μηδέν» να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Καλλιθέα: Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Μιχαλόπουλος, Μασάδο (88' Τσίγκας), Αρναρέλλης (70' Φράγκος), Τσίτας (63' Ντουρμισάι).

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Πατσατζόγλου Β., Τσιμότζι, Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Ενρίκο (78' Πατσατζόγλου Χρ.), Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Γουόρντεν (65' Μπαλαράμπε), Κοτίτσας, Ίβκοβιτς (88' Μαναρίτσας).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου