Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Α.Ο Χανίων 1 – 1

 

Ισόπαλο το ματς των δυο ομάδων στη βροχερή Εύβοια, με τον Ηρακλή Ψαχνών να προηγείται, να μένει με δέκα παίκτες και τον Α.Ο Χανίων να ισοφαρίζει στο τελευταίο τέταρτο.
Σε ένα αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, από τη συνεχόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών στα Ψαχνά, οι δυο ομάδες ήταν δύσκολο να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα. Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που εμφανίστηκε ποιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, και στο 43' ο Φλίγκος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ για το 1 – 0. Οι «πράσινοι» διατήρησαν το προβάδισμά τους με τους Κρητικούς να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι ευκαιρίες, πάντως, δεν ήταν αρκετές με τον Βασίλη Πατσατζόγλου να αποβάλλεται και να αφήνει με δέκα παίκτες τον Ηρακλή Ψαχνών από το 70' και τρία λεπτά αργότερα, ο Πάγκαλος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα του για το 1 – 1.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Β., Ραπτάκης, Φλίγκος, Ράντι, Κόσουτιτς, Γουόρντεν.

Α.Ο Χανίων: Σικαλιάς, Μανωλάς, Κοντέων, Εσόνο, Γκότοβος, Πάγκαλος, Καραλής, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Παγώνης, Κρητικός.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου