Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 2 – 0


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τη νέα σεζόν ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς επικράτησε 2 – 0 της Καλλιθέας στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Η ομάδα του Γιώργου Κούτση «καθάρισε» το ματς με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν, ωστόσο, ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του στη φετινή Football League. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Κατσούλη που ήταν εξαιρετικός για την Καλλιθέα. Εν τέλει, στο 35' ο Ράντι έβγαλε μόνο του τον Γουόρντεν κι αυτός δεν αστόχησε για το 1 – 0 του Ηρακλή Ψαχνών. Στο 43' ο Νάκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 για τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν υπήρξε άλλο γκολ στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλιθέα προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δοκάρι με τον Παγώνη στο 53' αλλά όχι κάτι περισσότερο. Οι «πράσινοι» διατήρησαν στη συνέχεια τον έλεγχο, κράτησαν το αποτέλεσμα κι άρχισαν νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Ραπτάκης, Γκεμίσης, Νάκα (84' Σικαλιάς), Φλίγκος (65' Ποσίνκοβιτς), Γουόρντεν, Ράντι (88' Λόμπα).

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Πγώνης, Νικολάου (67' Μιχαλόπουλος), Μπριλάκης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (52' Τσίπρας), Μπέλης, Πιταράς (73' Βεζιρτζόγλου), Μασάδο, Σταματάκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου