Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αστέρας Μαγούλας – Α.Ο Κύμης 1 – 0


Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο Κύμης από τον Αστέρα Μαγούλας με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Μαγούλας με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέχλη για το 1 – 0. Στην συνέχεια οι Κυμαίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα της Εύβοιας έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γρίμμα, με τη φάση της αποβολής του Δήμου να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο παίκτης της Κύμης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφού ο βοηθός θεώρησε πως χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Ο Δήμου ωρυόταν πως δεν έκανε τίποτα, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο και ο προπονητής της Κύμης, Βαγγέλης Ντόβολης, από τον πάγκο του.

Αστέρας Μαγούλας: Βασιλειάδης, Κλήμης, Τσάγκαρης, Βασιλείου, Καρίκι, Στίλα (73' Δημόπουλος), Μπέχλης (83' Δέδες), Τσατίδης, Ανδριαννόπουλος, Παπακωσταντίνου (64' Χαντής), Επιτροπάκης.

Α.Ο Κύμης: Αγριοδήμος, Κόκκος, Τσατσαρώνης, Καρατζάς, Ταυταρίδης, Δημητρακόπουλος, Ντούρμας (69' Λέτσος), Κεϊτά (81' Μανωλάς), Ζαχαράκης, Δήμου, Τσάλμας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου