Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Κέρκυρα – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 1


Με εντυπωσιακό γκολ του Κόντου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Κέρκυρα επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 2 – 1 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «Φαίακες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 20' πήραν προβάδισμα με ωραίο γκολ του Ζορμά για το 1 – 0. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού στο 53' ο Μπαλντοβαλίεφ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε. Οι «πράσινοι» αναθάρρησαν με το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 58' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Μπουμάλ να σημειώνει το 1 – 1. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω σε αντίθεση με την Κέρκυρα που δημιούργησε φάσεις για να πάρει την νίκη και τα κατάφερε στο 95' με δυνατό σουτ του Κόντου για το τελικό 2 – 1 που έδωσε την άνοδο και μαθηματικά στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης (77' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς (75' Κόντος), Ναγιάρ, Σουάνης, Καραδέμητρος (67' Μπεριάν), Κρητικός, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου Χ., Τσούτσης, Τζιμότζι (42' Οχάντζα), Μπουμάλ, Γκμπαγκουίντι (56' Βιγιαρέχο, 84' Ντελέκος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου