Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου 1 – 2


Εκτός «μάχης» βγήκε ο Ηρακλής Ψαχνών αφού γνώρισε την ήττα από την Νίκη Βόλου με 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 14' με τον Τζιώρα όμως ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε εξαιρετικά την μπάλα και 2' αργότερα ο Τζιώρας με κεφαλιά ψαράκι προσπάθησε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων όμως δεν είχε καλή κατάληξη. Στο 44' ο Μανουσάκης έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Νίκη άνοιξε το σκορ αφού μόλις στο 47' ο Τζιώρας με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0 – 1 «παγώνοντας» το Στάδιο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 66' όταν έπειτα από το λάθος του Αποστολίδη η μπάλα κατέληξε στον Ντελέκο και αυτός με πλασέ σημείωσε το 1 – 1 βάζοντας και πάλι στο παιχνίδι τους «πράσινους». Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ αφού 5' αργότερα ο Ισαάκ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 δίνοντας την απευθείας άνοδο στην ομάδα του.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Β. (84' Ντινιωτάκης), Παληγεώργος (46' Ντελέκος), Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου Χ., Τζανής, Σταματής, Γκμπαγκουιντί, Οχάντζα (19' λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Κρητικός.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Μπιτσάκος (83' Ακασού), Πινιέιρο, Σουλίδης (59' Ισαάκ), Μανουσάκης, Ανιέτε (74' Μπακάλης), Τζιώρας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου