Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Α.Ο Kύμης – Α.Ο Χαλκίς 1 – 0


Την σωτηρία να απομακρύνεται βλέπει ο Α.Ο Χαλκίς μετά την ήττα από τον Α.Ο Κύμης με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Με την έναρξη του αγώνα οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλαν τον ρυθμό τους ενώ απείλησαν μόλις στο 5' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκαράνη αλλά ο Πάππος απομάκρυνε με γροθιές. Στο 12' ο Σέγκος με μακρινό σουτ απείλησε εκ νέου την εστία του Πάππου όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά των Κυμαίων να απειλήσουν με δυνατό σουτ του Τσομάνη όμως ο Ντουμάνης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 25' ο Α.Ο.Χ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Σέγκος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι ενώ στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη να έχει την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και απείλησαν στο 55' με τον Μπουρούς, ενώ 4' αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ευσταθίου και έδωσε την ασίστ στον Μήτρου για να σημειώσει από κοντά στο 1 – 0. Στο 65' οι Κυμαίοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Δήμου όμως ο Ντουμάνης απομάκρυνε την μπάλα ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 79' όταν ο Ταυταρίδης νικήθηκε από τον Πάππο με την ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη να παίρνει το Ευβοϊκό «ντέρμπι» της Football League 2.

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Φλιούκας, Δήμου, Μπουρούς (80' Φαρούκ), Τσομπάνης (69' Τσομπάνης), Γεωργουδάκης (46' Mήτρου).

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Κοροβέσης (72' Κωνσταντάγκας), Τσατσαρώνης, Ναουμίδης, Τσουπεής (80' Νικολάου), Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Τσαλμάς, Σέγκος, Γκαράνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου