Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ντελέκος: Τρίποντο και με την Κέρκυρα


Ο Βαγγέλης Ντελέκος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4 και υποστήριξε πως ο Ηρακλής Ψαχνών παραμένει αουτσάιντερ.
Αναλυτικά ο Βαγγέλης Ντελέκος δήλωσε: «Θεωρώ ότι ακόμα είμαστε το αουτσάιντερ. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι, έχουμε μπροστά μας ακόμα 10 παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας, ταπεινά και ό,τι καλύτερο έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ήταν πολύ δυνατό, χωρίς τις μεγάλες φάσεις και ευτυχήσαμε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε. Στη συνέχεια είχαμε την τύχη με το μέρος μας αφού ο Ολυμπιακός Βόλου αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό θέλεις και την τύχη στο πλευρό σου. Είχαμε αρκετό άγχος για το αν θα μπούμε στα πλέι οφ, τελικά μπήκαμε και πλέον παίζουμε πιο απελευθερωμένα. Αυτός μας βγαίνει και τον αγωνιστικό χώρο».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Είναι αλήθεια, η διαφορά των έξι βαθμών εξανεμίσθηκε που είχα η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Η προσδοκία φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, βλέπει ότι τόσο εμείς όσο και η διοίκηση κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και αυτό τον έχει κάνει να έρθει ακόμα πιο κοντά στην ομάδα».

Για τον Χρήστο Πατσατζόγλου: «Ο Χρήστος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που περνάει από τα Ψαχνά. Βοηθάει και τα νεαρά παιδιά με την εμπειρία του, αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για εμάς ο Χρήστος».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου