Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου: Επίθεση στον Ηρακλή Ψαχνών


Επίθεση εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός Βόλου κατά της διαιτησίας με αφορμή το ακυρωθέν γκολ των στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ χαρακτήρισε τους «πράσινους» καφενείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» Π.Α.Ε: «Το έγκλημα ήρθε μετά την Ανάσταση. Κύριοι της Κ.Ε.Δ αν είστε ευχαριστημένοι με το σημερινό διασυρμό της Ελληνικής διαιτησίας, συγχαρητήρια. Ο διαιτητής Κομίνης από την Θεσπρωτία ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Ολυμπιακού Βόλου που το είδε όλη η Ελλάδα. Μία απόφαση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Σε αυτή την φάση δεν θα πούμε τίποτα άλλο. Να είστε όμως σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιστρέψει στην Super League γιατί έχει ομάδα, ιστορία, κόσμο και είναι ανεξάρτητος.

Υ.Γ. 1: Εξηγήστε μας πως είναι δυνατόν αυτό το καφενείο που δεν τηρεί καν τις βασικές προϋποθέσεις τις αδειοδότησης να έχει τέτοια συνεχόμενη εύνοια.

Υ.Γ. 2: Εσείς που υπηρετείτε το σύστημα που χωρίς λόγο και αιτία αφάνισε τον Ολυμπιακό Βόλου σε μία νύχτα αν έχετε λίγο ήθος ήρθε η ώρα να σταματήσετε το διωγμό της ομάδας μας για δεύτερη φορά».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου