Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γράφας: Είχαμε θέληση


Στην θέληση των παικτών του στάθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Θωμάς Γράφας.
Αναλυτικά ο Θωμάς Γράφας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί και αυτοί που έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 46' γιατί δεν διαβάσαμε καλά αυτή τη φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δύο τρεις φάσεις ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Όταν κάτι δεν μπορείς να το πάρεις, είναι σημαντικό να μην το χάνεις. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν είναι εύκολο όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, να το φέρεις στα ίσα και να μην το χάσεις. Είχαν θέληση, πολλά μπράβο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μπήκα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και είπα να φέρουμε το ματς στα ίσα. Για να γίνει έπρεπε να ρισκάρουμε και να μη δεχθούμε γκολ, γιατί μετά δεν θα το γυρίζαμε. Τα παιδιά είχαν καλή αντίδραση και το φέραμε στην ισοπαλία».

Για την απουσία του Χρήστου Πατσατζόγλου ανέφερε: «Ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα, ήταν καταβεβλημένος και δεν τον είχαμε κοντά μας. Προέχει η υγεία του παίκτη».

Για τον τραυματισμό του Οχάντζα είπε: «Την περίπτωση Οχάντζα θα την εξετάσουμε. Θα ρωτήσουμε το ιατρικό επιτελείο».

Ενώ σε ερώτηση για τους βαθμούς κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα ανέφερε: «Έχουμε τέσσερις βαθμούς, καλή συγκομιδή βαθμών σε αυτά τα δυο παιχνίδια και μπράβο στα παιδιά που διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου