Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Στούπας: Να είμαστε προσγειωμένοι


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μίλησε στον Ράδιο ΝΕΤ 101,9 και Nova Σπορ FM 94,6 και τον Παναγιώτη Κατσώνη και συνιστά προσγείωση. Αναλυτικά ο Γιώργος Στούπας ανέφερε στην συνέντευξη: «Εμείς δεν στεκόμαστε στα λόγια και τις ανακοινώσεις. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο, είμαστε προσγειωμένοι, δεν έχουμε κάνει κάτι, είναι άλλωστε πολύ νωρίς ακόμη για να πεις ότι είμαστε ή όχι φαβορί. Νομίζω θα πάει μακριά το πρωτάθλημα, είναι πολλές οι ομάδες άκρως ανταγωνιστικές, κατά συνέπεια λοιπόν το να υπάρχουν κραυγές και θριαμβολογίες δεν βγαίνει πουθενά. Μακριά από εμάς αυτά».

Σας αγχώνει η πορεία ανόδου που κάνετε στο play off;

«Το άγχος πάει με το στόχο. Άγχος δεν έχει η ομάδα που δεν έχει στόχο. Όταν υπάρχει στόχος, υπάρχει και άγχος. Ελπίζω να είναι δημιουργικό και να μην είναι αυτό που δένει τα πόδια ας πούμε. Να είναι το άγχος που λύνει τα χέρια».

Προχθές κερδίσατε κατά πολλούς το φαβορί για την άνοδο, τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την διαιτησία. Τι έχετε να πείτε σε αυτό;

«Δεν ξέρω γιατί φωνάζουν. Εμείς δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα ένα πέναλτι που δεν έχω δει καν αν είναι, νομίζω ότι είναι όμως. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε σε μια φάση που ήταν πέναλτι και ο διαιτητής το έκανε φάουλ έξω από την περιοχή, εκεί όπου θα κάναμε πιθανόν το 2 – 0. Νομίζω σε γενικές γραμμές πως η διαιτησία ήταν καλή και στάθηκε στο ύψος της. Αν ο Βόλος ισοφάριζε και η μπάλα δεν πήγαινε στο δοκάρι, ενδεχομένως να μην φώναζε. Όποιος είδε το ματς μάλλον ο Ηρακλής Ψαχνών αδικήθηκε χωρίς δόλο βέβαια. Ο διαιτητής έκανε το καλύτερο δυνατό και ήταν πάρα πολύ καλός διαιτητής. Όπως είναι και όλες οι διαιτησίες αυτή την στιγμή που σφυρίζουν στα πλέι οφ. Δεν θέλω να σχολιάσω την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, δεν διαβάζω ανακοινώσεις δεν με απασχολούν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου είναι τα φαβορί για τις τρεις πρώτες θέσεις».

Για τον κόσμο της Εύβοιας και των Ψαχνών που σας στηρίζει δυναμικά στα πλέι οφ τι έχετε να πείτε;

«Ο κόσμος είναι κοντά μας, μας δίνει ώθηση. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει έχει γεμίσει το γήπεδο και ελπίζουμε και στα επόμενα να είναι μαζικότερα κοντά μας. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα συνεχίσει να είναι γεμάτο και σε ενδεχόμενο άτυχο αποτέλεσμα. Άλλωστε πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η ήττα εμείς είμαστε έτοιμοι να την διαχειριστούμε και αυτή, ελπίζουμε να μην έρθει αλλά και να έρθει νομίζω ότι θα την διαχειριστούμε όπως πρέπει».

Σκέφτεστε την επόμενη μέρα στην Super League; Έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει αυτή η εικόνα;

«Όχι. Όχι. Δεν υπάρχει λόγος. Αν αυτό γίνει εφικτό υπάρχει ο χρόνος να τα δούμε και να τα φτιάξουμε όλα όπως πρέπει. Να σας πω ότι δεν έχω κοιτάξει τον πίνακα της βαθμολογίας ούτε θα τον κοιτάξω ποτέ. Στο τέλος».

Σε αυτά που τονίζουν πολλοί περί διαιτητικής εύνοιας των Ψαχνών τι απαντάτε;

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το είδατε; Για πείτε μου ποια εύνοια είδατε; Δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα ένα πέναλτι στο 95 λεπτό, αυτή είναι η τακτική μας, είναι ή δεν είναι πέναλτι, που νομίζω πως ήταν πάντως, σε μια φάση που δεν ήταν ευκαιρία. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι καθαρό γιατί το γύρισε ο διαιτητής πίσω και το έκανε φάουλ, πάλι δεν διαμαρτυρηθήκαμε και διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου