Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Λαμία 1964 – Α.Ο Κύμης 0 – 0


Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του 3ου ομίλου της Football League 2 αφού Λαμία 1964 και Α.Ο Κύμης κόλλησαν στο «μηδέν» στο Δ.Α.Κ Λαμίας.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Α.Ο.Κ να απειλεί για πρώτη φορά στο 31' με τον Δρόσο να στέλνει από καλή θέση την μπάλα άουτ ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε 2' αργότερα με δυνατό σουτ του Κοντοχρήστου που πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Πάππου. Στο 43' η Λάμία έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Λεμμά να μην μπορεί να νικήσει τον Πάππο από κοντά ενώ η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε 1' αργότερα με τον Δήμου να πλασάρει τον Πουρή όμως ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα. Στην επανάληψη οι Κυμαίοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησαν στο 61' με τον Μπουρούς να πιάνει από κοντά την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο με το «μηδέν» να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Λαμία 1964: Πουρής, Παπαστεργίου (67' Θωμόπουλος), Κοντοχρήστος, Μκριτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι (88' Αντωνίου), Λεμά, Μοκάκε, Κιπτίου (63' Διαμαντίδης).

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Κόκκος, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κοκκαλάς, Τσιάτσιος, Δήμου (77' Φλιούκας), Μπουρούς, Μήτρου (87' Φαρούκ), Δρόσος (70' Τσομπάνης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου