Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου 1 – 0


Το αήττητο διατήρησε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Βόλου με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Με την έναρξη του αγώνα οι «πράσινοι» βγήκαν στην επίθεση και απείλησαν μόλις στο 4' με τον Ντάνιελ να στέλνει από πλεονεκτική θέση την μπάλα άουτ ενώ 5' αργότερα έπειτα από σέντρα του Μπουμάλ ο Καρράς απομάκρυνε επικίνδυνα την μπάλα προς την εστία της ομάδας του. Στην επανάληψη και το 50' οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κρητικό να σημειώνει το 1 – 0 έπειτα από σέντρα του Μπακομήτρου. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 79' οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μελλίση όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ. Στο 88' οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι με τον Τσούτση να χάνει την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου ενώ στο 95' οι Θεσσαλοί κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κρητικού με τον Γκούρμα να σημαδεύει το δοκάρι από την άσπρη βούλα χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Ντελέκος (46' Τσούτσης), Ντάνιελ (76' Οχάντζα), Κρητικός.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Κριστόμπαλ, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (74' Νικολιάς), Γκούρμα.

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου