Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Football League: Η οκτάδα των «πλέι οφ»


Μετά και την τελευταία αγωνιστική του Νότιου Ομίλου συμπληρώθηκε η οκτάδα των ομάδα που θα συμμετέχει στα «πλέι οφ» της ανόδου στην Super League.
Οι τελευταίες ομάδες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα «πλέι οφ» ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Φωστήρα ενώ Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός, Α.Ο Χανίων και Ηρακλής Θεσσαλονίκης συμπληρώνουν την οκτάδα των αγώνων διαβάθμισης.
Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου με την Κέρκυρα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα αφού μπαίνουν στην διαδικασία με 6 βαθμούς, ενώ 2 βαθμούς θα έχει η Νίκη Βόλου και ακολουθούν ο Αιγινιακός, ο Α.Ο Χανίων και ο Φωστήρας με 1 βαθμό ενώ χωρίς βαθμό θα μπουν στα «πλέι οφ» ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (09/04) και αναμένεται να γίνει η κλήρωση από την διοργανώτρια αρχή ώστε να προκύψουν οι αγωνιστικές και το πρόγραμμα των μπαράζ. Μέτα από τη διεξαγωγή των 14 αγωνιστικών των αγώνων διαβάθμισης θα προκύψουν οι δυο πρώτες ομάδες του μίνι πρωταθλήματος που θα πάρουν απευθείας την άνοδο στη Super League, ενώ ο τρίτος θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος στη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, για μια θέση στην «μεγάλη» κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου