Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Γιαπλές: «Ικανοποιημένος» από την προσπάθεια


«Ικανοποιημένος» από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Θανάσης Γιαπλές.
Ο τεχνικός του Ίκαρου Χαλκίδας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, μακάρι να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα, όπως και ο Ολυμπιακός.
Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, καθώς είδα αυτά που ήθελα. Ξέρουμε 100% ποιοι είμαστε. Δοκιμαστήκαμε σε κάποια πράγματα, δεν έχουμε το βάθος και την ποιότητα να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Στο τέλος πήραν κάποια νεαρά παιδιά την ευκαιρία να αγωνισθούν. Τονίζω ότι την πήρα. Δεν τους κάνουμε χάρη, γιατί προσπαθούν σκληρά στην προπόνηση και είναι μια μορφή ανταμοιβής γι’ αυτούς.
Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες, ο πρώτος τελικός είναι με τον Ηλυσιακό. Έτσι μόνο μπορούμε να ελπίζουμε στην σωτηρία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κόσμο για τον ποιοτικό τρόπο με τον οποίο μας συμπαραστέκεται, είναι νομίζω κάτι μοναδικό».

Ενώ σε ερώτηση για το τι θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία απάντησε: «Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να κάνουμε εννιά νίκες, αυτός είναι ο στόχος μας. Φυσικά αν η Ελευσίνα κάνει τέσσερις νίκες μέχρι το τέλος, δηλαδή νικήσει μέσα στην Δράμα και τον Άρη, δεν θα μας είναι αρκετές. Αν κρίνει κανείς από την εικόνα του Κ.Α.Ο.Δ και της Ελευσίνας ως τώρα στο πρωτάθλημα, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για μας ο στόχος είναι να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς και να διεκδικήσουμε τη νίκη τελευταία αγωνιστική με τον Π.Α.Ο.Κ».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου