Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Α.Ο Χαλκίς – Αμπελωνιακός 2 – 0


Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία αγωνιστική ο Α.Ο Χαλκίς και πήρε την νίκη απέναντι στον Αμπελωνιακό με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και μόλις στο 10' απείλησαν την εστία του Τρούκη όμως το σουτ του Γκαράνη σταμάτησε στο δοκάρι όμως 5' αργότερα ο Βαλκάνος εκτέλεσε το φάουλ ο πορτιέρο των γηπεδούχων έχασε την μπάλα και ο Ευσταθίου από κοντά σημείωσε το 1 – 0. Με την συμπλήρωση του ημιώρου οι «νερατζούρι» έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Βαλκάνο να περνάει και τον Τρούκη και να σημειώνει το 2 – 0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Χ ξεκίνησε δυνατά και στο 47' απείλησε με τον Βαλκάνο που όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Τρούκη ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν χώρους χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Ντουμάνη με το τέλος του αγώνα να βρίσκει την ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη να σημειώνει ακόμα μία σπουδαία νίκη.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Κήρυκος (67' Ναουμίδης), Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Σέγκος (75' Κωνσταντάγκας), Τσαλμάς (83' Κολιόπουλος), Γκαράνης.

Α.Ο Αμπελωνιακός: Τρούκης, Γκαμπέτας, Ρόκκα (70' Συκιώτης), Πολύζος, Μεζίνι (80' Μαυρίδης), Κούρος, Νάστας, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Παπανδρέου (55' Τζαρτζιάνης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου