Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Α.Ο Τρικάλων – Α.Ο Κύμης 1 – 0


Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο Κύμης από τον Α.Ο Τρικάλων με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο και να φωνάζουν συνθήματα αποδοκιμάζοντας παίκτες και διοίκηση.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις με τους Κυμαίους να έχουν την σπουδαιότερη ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Τσομπάνη να στέλνει από πλεονεκτική θέση άουτ ενώ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και αποδοκίμασαν παίκτες και διοίκηση του Α.Ο.Τ 1963 με συνθήματα για τον ιστορικό Α.Ο Τρίκαλα. Στην επανάληψη τα Τρίκαλα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 60' πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Σακελλαρίδη να εκτελεί το φάουλ και τον Καραγιάννη να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα του Πάππου για το 1 – 0 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Α.Ο Τρικάλων: Ψωμιάδης, Φορτούνης, Κάλφας, Λοϊζίδης, Πάτρας, Ηλίας, Σακελλαρίδης (89' Μπαλτιμάς), Μυργιώτης (46' Χαλιμπάκης), Καραγιάννης, Τεντολούρης (80' Ηλίας), Πέντσας.

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Καρλής, Μπαρκώσας, Καρατζάς (49' Πασκούλεφ), Τσικτσίρης, Κοκκάλας (71' Γεωργουδάκης), Τσιάτσιος, Δήμου, Μπούρους, Τσομπάνης, Φλικούκας (63' Μήτρου).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου