Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 0


Μπορεί ο Ηρακλής Ψαχνών να γνώρισε την ήττα από τον Φωστήρα με 1 – 0 στο ''Σπύρος Γιαλαμπίδης'' ωστόσο τα ευχάριστα ήρθαν από το Αίγιο καθώς μετά την ισοπαλία του Παναγιάλειου οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν στα πλέι οφ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν το παιχνίδι τους με το «διπλό αποτέλεσμα» να φαίνεται πως επηρέασε την ομάδα του Θωμά Γράφα που είχε αμυντικογενείς προσανατολισμούς στο παιχνίδι. Στην επανάληψη ωστόσο ο Ηρακλής προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπουμάλ και Ντάνιελ με τους γηπεδούχους όμως να πολιορκούν την εστία του Αθανασόπουλου και στο 94' έπειτα από φάση διαρκείας οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν ένα κόρνερ με τον Λεοντίου να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Τασουλή με κοντινό πλασέ να σημειώνει το 1 – 0 που έδωσε την νίκη – είσοδο στα πλέι οφ στον Φωστήρα ενώ μετά την ισοπαλία του Παναιγιάλειου με την Επισκόπη και ο Ηρακλής Ψαχνών «κλείδωσε» την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Φωστήρας: Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γκίνο (68' Τεγούσης), Κακαράς (85' Μουστόγιαννης), Λύρας, Σμυρλής, Μακρίδης (68' Λεοντίου), Σεχολάρι.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (47' Γκμπαγκουιντί ), Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου Χ., Μπουμάλ, Τσούτσης (62' Ντελέκος), Κρητικός (84' Νικολόπουλος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου