Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο Λουκισίων: Ο απολογισμός του φιλανθρωπικού τουρνουά


Τον απολογισμό του φιλανθρωπικού τουρνουά έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Λουκισίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Λουκισίων ανέφερε: «Kάνοντας τον απολογισμό μας για το Φιλανθρωπικό Τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε από το σωματείο μας για τον μικρό Κωνσταντίνο Μάριο από τον Άγιο Νικόλαο, σας γνωρίζουμε ότι όσον αφορά το οικονομικό σκέλος αυτού, έως και σήμερα καταφέραμε και συγκεντρώσαμε το ποσό των δύο χιλιάδων εκατόν οκτώ ευρώ και επτά λεπτά (2.108,07).
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι γίναμε αιτία να ενεργοποιήσουμε και άλλους συμπολίτες μας όπου κατέθεσαν απευθείας αυτό που μπορούσαν στην Τράπεζας Πειραιώς: 5154-032060-558, ΙΒΑΝ: GR 22 0172 1540 0051 5403 2060 558.
Οι ευχές μας για αίσια έκβαση της υγείας του παιδιού τα συνοδεύουν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στην επίτευξη ενός δύσκολου και πρωτόγνωρου για μας έργου, αφού έπρεπε πολλά να συντονιστούν, ώστε το δυνατόν να μην ταλαιπωρήσουμε παιδιά, συνοδούς και φιλάθλους.

Συγκεκριμένα:

Την Ε. Π. Σ. Ευβοίας, όπου με συνδρομή οικονομική, αλλά και μέσω του Προέδρου της κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, των μελών της κ. Γιάννη Ρέτσα, κ. Αντώνη Παπαδάκη, αλλά και των υπαλλήλων της, καθώς και του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης κ. Χαράλαμπο Καρατζά μας βοήθησαν στον συντονισμό, την συμβουλή και συμβολή όπου χρειάστηκε.

Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας ο οποίος τόσο με συνδρομή οικονομική, όσο και με την στήριξη και την συμμετοχή δεκαοκτώ μελών του, προσέφερε αφιλοκερδώς την διαιτησία όλων των αγώνων (συμπεριλαμβανομένου και αγώνα πρωταθλήματος) και συντόνισε την όλη προσπάθεια.
Ιδιαιτέρως τον διαιτητή του αγώνα πρωταθλήματος Παίδων κ. Δημήτρη Καρρά, που προσέφερε την αμοιβή του και που παρέμεινε ως διαιτητής και στον συνεχόμενο αγώνα Παίδων στα πλαίσια του Τουρνουά.

Τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Ανθηδόνος κ. Δήμο Κόρδη για την εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων στήριξη, αλλά και την προσωπική, τόσο πριν αλλά και καθ' όλη την ημερήσια διάρκεια του τουρνουά της 9ης Φεβρουαρίου.

Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λουκισίων κ. Γιάννη Τσούρτο για την παρουσία και την ουσιαστική συνδρομή του όπου χρειάστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της προσπάθειας..

Τον προπονητή των Ακαδημιών μας κ. Γιάννη Οικονόμου για την βασικότατη συμβολή του, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τις κυρίες Μαρία Ντρέκη και Στέλλα Αργυρού για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Για την παρουσία και την οικονομική τους συνδρομή, τους κάτωθι:

Τον Πάτερ Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λουκισίων.

Τον Παραθεριστικό Σύλλογο Λουκισίων ¨ΜΕΣΣΑΠΙΟΥ ΟΡΟΥΣ¨

Τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Λουκισίων “Η ΑΝΘΗΔΩΝ”.

Τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Παραλίας Λουκισίων “Η ΑΝΘΗΔΩΝ”.

Τον ραδιοφωνικό σταθμό “EYRIPOS 90”.

Τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την δωρεάν εκτύπωση των αναμνηστικών διπλωμάτων.

Την επιχείρηση “ΣΤΑΜΕΛΟΣ GROUP“ για την δωρεάν χορήγηση χημικών τουαλετών στο χώρο του γηπέδου.

Τον κ. Γιάννη Μόσχοβο και την επιχείρηση Α.Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Δροσιά) για την προσφορά νερών για τις ανάγκες των παικτών των Ακαδημιών που έλαβαν μέρος.

Την επιχείρηση του κ. Δημήτρη Ακριτίδη για την προσφορά καφέδων.

Τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου Λουκισίων για την παρουσία, την οικονομική συνδρομή, αλλά και για την κινητοποίησή τους για την συγκέντρωση χρημάτων από τα παιδιά και τους δασκάλους των παραπάνω Σχολείων.

Για την οικονομική τους συνδρομή επίσης ευχαριστούμε:

Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ Μιχ. Γ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

Την επιχείρηση εμπορίας οπωρολαχανικων “Γιάννης & Γιώργος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ”.

Για την βοήθεια τους (ηθική και υλική στην διοργάνωση του τουρνουά):

Τον Κώστα Τουλίτση, σιδηρουργό.

Την Φιλιώ Νικολάου, το Βαγγέλη Δέδε και την Σωτηρία Μπουλούκου, στην αναγραφή ονομάτων των συμμετεχόντων παιδιών (Ακαδημιών) στα αναμνηστικά διπλώματα.

Τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας.

Τους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκιδέων Νίκο Καλτσά και Λάζαρο Πασχάλη.

Όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή της προσπάθειάς μας αυτής, είτε φιλοξενώντας μας αυτοπροσώπως, είτε μέσω των εντύπων τους (εφημερίδες, ηλεκτρονικά site, κ.λ.π.).

Τους υπευθύνους των Ακαδημιών (Σωματεία, Σχολές) που συμμετείχαν οικονομικά και αγωνιστικά, τους γονείς, τους προπονητές, αλλά και τα ίδια τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν :

Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (Τμήματα Παμπαίδων, Παίδων).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΙΟΥ – ΑΙΔΗΨΟΥ – ΓΙΑΛΤΡΩΝ ( Με τμήματα Τζούνιορ, Παμπαίδων ήρθε αυθημερόν με λεωφορείο ειδικά για το τουρνουά).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Τμήματα Τζούνιορ, Παμπαίδων, Παίδων).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ (Πρωτάθλημα Παίδων).

Α.Ο ΑΛΚΙΜΟΣ(Τμήμα Παμπαίδων).

Α.Ο ΑΥΛΙΔΑΣ(Τμήμα Παμπαίδων).

Α.Ο ΚΥΖΙΚΟΣ (Τμήμα Παμπαίδων).

Α.Ο.Φ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Αγώνας πρωταθλήματος Παίδων, που αν και γηπεδούχο σωματείο, δέχθηκε να διεξαχθεί ο αγώνας στο γήπεδο των Λουκισίων).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Τμήμα Τζούνιορ).

Α.Π.Κ.Ο ΔΡΟΣΙΑΣ (Τμήματα Τζούνιορ, Παμπαίδων).

ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΟΝΑΣ (Τμήματα Τζούνιορ, Παμπαίδων).

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Τμήμα Παμπαίδων).

Π.Α.Ο ΚΑΝΗΘΟΥ (Τμήματα Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Παμπαίδων).

Α.Ο ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ(Τμήματα Προτζούνιορ, Παμπαίδων).

Τις κάτωθι Ακαδημίες, οι οποίες λόγω τεχνικών προβλημάτων αν και ήθελαν, δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στην προσπάθεια:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Τμήματα Τζούνιορ, Παμπαίδων).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τμήμα Παμπαίδων).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί και γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου, για τον ίδιο σκοπό. Ήδη οι Αβαντίδες μέσω του προπονητή τους κ. Πύθουλα, έχουν αποδεχθεί την πρόσκλησή μας.

Σε θετική περίπτωση θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωσή μας».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου