Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Γλυφάδα 4 – 0


Εύκολη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Γλυφάδα της οποίας επικράτησε με 4 – 0 στο Γήπεδο Μαντουδίου.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' ο Κρητικός ανετράπη μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Διαμαντή με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του από νωρίς με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσατζόγλου αλλά ο Πασάι απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει και στο 16' ο Στάγιτς νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και σημείωσε το 1 – 0 ενώ στο 27' ο Νικολόπουλους με κεφαλιά σημείωσε το 2 – 0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πατσατζόγλου. Στην επανάληψη και το 47' ο Κρητικός πρόσθεσε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ πετυχαίνοντας το 3 – 0 ενώ στο 55' ο δραστήριος σε ακόμα ένα παιχνίδι Μπουμάλ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0 που διατήρησε τον Ηρακλή Ψαχνών στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου (33' Ντελέκος), Γκεμίσης, Στάγιτς (48' Ντινιωτάκης), Τσιμότζι, Μπουμάλ (63' Οχάντζα), Κρητικός.

Γλυφάδα: Διαμαντής, Χριστόπουλος, Δημάκος, Διαμαντόπουλος (48' Στασινόπουλος), Ζώνας, Μουστάκης, Μάλκα, Δωροβίνης, Παιδάκης (8' Πασάι), Ταμπάκης (75' Διγαλάκης), Ραχίμ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου