Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Νάουσα – Α.Ο Χαλκίς 2 – 2


Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στην Νάουσα και τον Α.Ο Χαλκίς με τις δύο ομάδας να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2 – 2 στο χιονισμένο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν μόλις στο 9' καθώς ο Ντουμάνης απέκρουσε πέναλτι του Γασπαράτου διατηρώντας το μηδέν. Στο 26' ήταν η σειρά του Α.Ο.Χ να κερδίσει πέναλτι με τον Ευσταθίου να το εκτελεί εύστοχα για το 0 – 1 ενώ η Νάουσα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Μουσικάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρόλο που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες κατάφεραν στο 60' να ισοφαρίσουν με τον Γασπαράτο να σημειώνει το 1 – 1 και 4' αργότερα ο ίδιος παίκτες κρέμασε τον Ντουμάνη πετυχαίνοντας το 2 – 1 και την ολική ανατροπή. Ωστόσο οι νερατζούρι κατάφεραν να αποδράσουν με την ισοπαλία καθώς ο Περηφανόπουλος υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Ναουμίδη να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό 2 – 2.

Νάουσα: Κύρου, Περηφανόπουλος, Παπατάνος (69' Ρέτζια), Μουσικάκης, Πέικος, Αργυρίου Γ., Κεφαλάς (84' Αργυρίου Π.), Συμπεθέρης, Κεφαλάς, Νικόλτσης, Μπενίσκος, Γασπαράτος.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Αυλωνίτης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου (84' Κυρήκος), Κωνσταντάγκας, Μπαλαμπάνης, Γκιόκας (97' Τσουπέης), Βαλκάνος (94' Νικολάου), Γκαράνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου