Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Λυκογιάννης: Χρειαζόμαστε βελτίωση


Στον Νίκο Παπανικολόπουλο αφιέρωσε την νίκη του Ίκαρου Χαλκίδας επί του Ηλυσιακού ο Άρης Λυκογιάννης ενώ επισήμανε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς.
Αναλυτικά ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Πρώτα απ’ όλα θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να αφιερώσω τη νίκη στον Νίκο Παπανικολόπουλο, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν λόγω του τραυματισμού του.
Η εικόνα μας ήταν αυτό που περιμέναμε. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο χρόνος και το περιορισμένο ροτέισιον. Δεν είχαμε σήμερα τον Μάσιτς και χάσαμε κι άλλους παίκτες στην διάρκεια της προετοιμασίας μας. Βάλαμε κάποια καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας, χωρίς να έχουμε κάποια τεράστια αλλαγή. Θέλουμε πολλή δουλειά γιατί έχουμε πολλά κενά. Ο Ηλυσιακός έπαιξε πολύ έξυπνα με ροτέισιον παικτών, κράτησε κάποιους παίκτες φρέσκους, χρησιμοποίησε τη ζώνη και γύρισε το ματς. Κρατάμε τη νίκη και στην διακοπή των δύο εβδομάδων, πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα και να γνωριστούμε καλύτερα».

Όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Κανήθου απάντησε: «Ο Ίκαρος βρήκε στην συγκεκριμένη πόλη, κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Βρήκε ένα κοινό και νιώθει πλέον ότι παίζει εντός έδρας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να του προσφέρουμε χαρές».

Ο τεχνικός του Ίκαρου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης και απάντησε: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί, ώστε να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν. Ποτέ δεν είναι μια αλλαγή εύκολη σε αυτό το χρονικό σημείο. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε τα οικονομικά δεδομένα και να δούμε τι παίκτες υπάρχουν ελεύθεροι».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου