Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Παλαιολόγος: Άδικη η ισοπαλία


Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Ελ Πάσο εξέφρασε ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Παλαιολόγος.
Αναλυτικά ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να μας δώσουν πέναλτι. Η ανατροπή του Κρητικού μέσα στην περιοχή είναι καθαρή περίπτωση παράβασης και ο διαιτητής δεν την έδειξε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει τον τελευταίο μήνα. Διαβάζουμε και σε ανακοινώσεις πως είμαστε η ομάδα του αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο, αλλά μέσα στο γήπεδο έχουμε αδικηθεί σε μεγάλο βαθμό.
Κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί, η διοίκηση προσέχει την ομάδα και κάνει το καλύτερο και εμείς από την πλευρά μας δεν θέλουμε να την απογοητεύουμε. Μας αδικεί η ισοπαλία με την Καλλιθέα και δεν το λέω για να υποτιμήσω τον αντίπαλο μας που είναι πάρα πολύ καλός και η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία. Κάναμε ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι και δεν θυμάμαι εκτός από το σουτ του Χαϊκάλη στα τελευταία λεπτά να έχει άλλη η Καλλιθέα».

Στη φάση που είδες κίτρινη κάρτα με τον Γκαλάν τι σας είπε ο διαιτητής;

«Ρωτούσα να μάθω γιατί μας έδειξε κάρτα και μου είπε επειδή έσπρωχνε ο ένας τον άλλο. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελε να πει. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι και έχει μαρκαρίσματα και σπρώχνει ο ένας τον άλλο».

Γενικά στους διαλόγους που είχατε στον αγωνιστικό χώρο τι σας έλεγε;

«Υπάρχουν πολλά παράπονα από την συμπεριφορά του. Κυρίως είναι το πέναλτι, αλλά και στις άλλες μικρές φάσεις υπήρχαν παράπονα».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου