Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο Χαλκίς – Α.Ο Κύμης 1 – 2


Ο Α.Ο Κύμης ήταν ο νικητής του Ευβοϊκού ντέρμπι καθώς επικράτησε του Α.Ο Χαλκίς με 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Με την έναρξη του πρώτου μέρους οι Κυμαίοι προηγήθηκαν στο σκορ αφού μόλις στο 5' ο Μήτρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουτζόγλου για το 0 – 1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους Βαλκάνο και Ταυταρίδη δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη, όμως ο Πάππος είχε εξαιρετική παρουσία διατηρώντας το μηδέν. Στο 26' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση όμως ο Σουτζόγλου με διπλή απόκρουση κράτησε το 0 – 1 ενώ 5' αργότερα η κεφαλιά του Ναουμίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Κυμαίων. Στην αμέσως επόμενη φάση (32') ο Τσατσαρώνης με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα του νικώντας τον Πάππο για πρώτη φορά φέτος για το 1 – 1.
Στην επανάληψη οι νερατζούρι ξεκίνησαν επιθετικά ωστόσο στο 57' ο Α.Ο Κύμης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοκκάλα ο Ανέστης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο προσεκτικοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα ενώ ο Πάππος δήλωσε παρών όπου χρειάστηκε με τους Κυμαίους να φτάνουν στην νίκη.

Α.Ο Χαλκίς: Σουτζόγλου, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς (65' Κωνσταντάκας), Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας, Τσαλμάς, Γκαράνης (77' Κηρύκος).

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Τσικτσίρης, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Κοκκάλας, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Ανέστης (71' Κόκκος), Τσομπάνης (67' Μπλατσιώτης), Φαρούκ (81' Αλμπάνης), Μήτρου.

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου