Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Σ.Φ Χαλκίδας: Ελάχιστες θέσεις για την Λάρισα


Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του Α.Ο Χαλκίς κάνουν γνωστό ότι έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις για το πούλμαν το οποίο θα μεταφέρει τους φιλάθλους της ομάδας στην Λάρισα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει στο πούλμαν που θα μεταβεί στον Αμπελώνα της Λάρισας γεμάτο με φιλάθλους του Α.Ο Χαλκίς που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να συμμετέχουν με την υπόλοιπη μεγάλη παρέα στην εκδρομή του Α.Ο. Χαλκίς, να επικοινωνήσουν με τον κύριο Άρη Γρύλο έως και την Πέμπτη (21/11) στο τηλέφωνο 6946 564 040.
Τα υπόλοιπα στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή εκτός έδρας αναφέρονται παρακάτω:
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», διοργανώνει δωρεάν εκδρομή με λεωφορείο στον Αμπελώνα Λάρισας, τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής Κατηγορίας, Αμπελωνιακός – Α.Ο Χαλκίς.
Οι φίλαθλοι που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδρομή, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο τηλέφωνο 6946 564 040 (κος Άρης Γρύλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο Χαλκίς και επί χρόνια φίλαθλος της ομάδας).
Οι συμμετοχές πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και τη Πέμπτη (21/11) και θα δοθεί παράταση μόνο σε περίπτωση που υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις στο λεωφορείο.
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 το πρωί της Κυριακής (24/11) από την πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους φιλάθλους στον Αμπελώνα Λάρισας, είναι προσφορά απ' τους αδερφούς Λινάρδου, οι οποίοι είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο Χαλκίς και επί χρόνια φίλαθλοι της ομάδας».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου