Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Πανηλειακός 0 – 0


Παρόλο που ο Πανηλειακός αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με εννέα παίκτες ο Ηρακλής Ψαχνών δεν βρήκε τους διαδρόμους και κολλήσε στο μηδέν στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα του Πανηλειακού και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν μόνο στο 5' με τον Κρητικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην επανάληψη και το 60' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μαρτίνου με κόκκινη κάρτα και 10' τον ακολούθησε και ο Χαλούλας αφού δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Παρόλο το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και απείλησαν μόνο στις καθυστερήσεις (91') με ένα σουτ του Τζανή το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του Πίτκα.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (75' Στουρνάρας), Γκεμίσης (71' Ντάνιελ), Κρητικός, Κοιλιάρας (88' Επιτροπάκης), Τσούτσης, Οχάντζα, Τσιμότζι.

Πανηλειακός: Πίτκας, Αποστολόπουλος (20' Μαρτίνος), Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Μπιτάνγκ, Νάστος, Μίλιεβιτς (51' Σταματής), Μπράβος (71' Καλαϊτζίδης), Χαλούλος.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου