Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 3


Σερί νικών αρχίζει να χτίζει η ομάδα της Εύβοιας, η οποία νίκησε 3 – 1 στην έδρα του Αχαρναϊκού κι ανέβηκε έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρητικό να φτάσει στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που τον φέρνει στους 10 βαθμούς και τη 2η θέση του Νότιο Ομίλου. Αντίθετα, για μια ακόμα φορά ο Αχαρναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, παρότι περισσότεροι από 1000 φίλοι του βρέθηκαν στις κερκίδες, ωστόσο δεν κατάφεραν να... χαμογελάσουν με το αποτέλεσμα.
Αυτοί που το χάρηκαν, ήταν οι 200 φίλοι του Ηρακλή Ψαχνών που έδωσαν το «παρών» στο Μενίδι και είδαν την ομάδα τους να φεύγει νικήτρια με εμφατικό τρόπο! Μετά απο ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλά να προσφέρει από πλευράς θεάματος, ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος για... ροπαλιές! Στο 53' μετά από ωραία ενέργεια του Κρητικού και ψύχραιμο πλασέ, οι Ευβοιώτες πήραν προβάδισμα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απο ασίστ του Κοιλιάρα έβαλε με δυο γκολ μπροστά την ομάδα του!
Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε στη συνέχεια να μπει στο παιχνίδι, στο 74' μείωσε με σουτ του Ογκουνσότο, όμως ο Νιγηριανός από... ωραίος έγινε μοιραίος για τους γηπεδούχους. Στο 78' έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Έτσι, το 3-1 του Ντελέκου στο 85' έδωσε πανηγυρικές διαστάσεις στη νίκη των Ψαχνών, ενώ για τον Αχαρναϊκό τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε κι ο Παραράς και έτσι θα απουσιάσει κι αυτός απο το επόμενο ματς της ομάδας...

Αχαρναϊκός: Βασιλειάδης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος (59' Νεόφυτος), Ογκουνσότο, Καλογερόπουλος (64' Ντάλλας), Νιάρος, Ανδράλας, Προβατίδης (70' Δημόπουλος), Παραράς, Μιρτσέτα, Γουόλκαμ.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Τζανής, Κρητικός (89' Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Ντάνιελ (78' Ντελέκος), Τσιμόντζι, Λάμπρου, Στουρνάρας, Παλαιολόγος.

Πηγή: Onsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου