Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών: Παρακαταθήκη για το μέλλον


Την Τρίτη (30/07) το βράδυ έγινε η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι παρουσίασαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και το τεχνικό τιμ ενώ έστειλαν και μήνυμα στους οπαδούς για την πορεία και τους στόχους της ομάδας μέσω του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της πράσινης Π.Α.Ε Γιώργου Σίδερη.
«Ο Ηρακλής Ψαχνών τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική περίοδο κατά την οποία τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος της Football League, κάτι που αποτελεί κορυφαία στιγμή της 77χρονης ιστορίας του. Το όραμα του προέδρου Γιώργου Στούπα και του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι την ανοδική μας πορεία, να στηρίξουμε αξίες και ιδέες προκειμένου να στήσουμε ένα περιβάλλον αθλητικού περιεχομένου το οποίο θα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές».

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ της ομάδας που αποτελείται από τους: Γιώργο Λάμπρου (προπονητής), Τάκης Σπυρόπουλος (προπονητής ομάδας νέων και βοηθός προπονητή), Δημήτρης Αντωνόπουλος (γυμναστής), Χρήστος Λάμπρου (προπονητής τερματοφυλάκων), Θεοδοσία Πάλλη (φυσικοθεραπευτής), Κώστας Τσαμασφύρας (προπονητής τερματοφυλάκων ομάδας νέων).

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι οι εξής: Μηνάς Τζανής (Πλατανιάς Χανίων), Βαγγέλης Στουρνάρας (Ολυμπιακός Βόλου), Δημήτρης Κοιλιάρας (Παναχαϊκή), Θανάσης Παλαιολόγος (Ολυμπιακός Βόλου), Χρήστος Πατσατζόγλου (Π.Α.Σ Γιάννινα), Κυριάκος Τσίγκρος (Α.Ο Μανδραϊκός), Σπύρος Λάμπρου (Κέρκυρα), Νίκος Γκεμίσης (Βύζας Μεγάρων), Κώστας Επιτροπάκης (Προοδευτική), Ορέστης Νικολόπουλος (Βύζας Μεγάρων), Χρήστος Πουρής (Βύζας Μεγάρων), Στέλιος Κρητικός (Α.Ε Λάρισας), Χρήστος Αθανασόπουλος (Πανηλειακός), Χρήστος Ευσταθίου (Φωκικός).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου