Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Λάμπρου: Δύο ακόμα προσθήκες


Για τα μεταγραφικά του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Λάμπρου ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας την νέα περίοδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Τρέξαμε όλοι και πιστεύω κάναμε τις καλύτερες επιλογές, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιασθεί δυνατή στο νέο πρωτάθλημα, θέλουμε μια με δυο προσθήκες για να πούμε ότι ολοκληρώσαμε το ροστερ, οι προσθήκες αυτές είναι στον άξονα με έναν χαφ και ένα σέντερ φορ να είναι στις επιλογές μας. Η απόφαση της διοίκησης και η δική μου ήταν για φέτος η ομάδα να απαρτίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της από Έλληνες ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε την ομοιογένεια και ένα καλύτερο σύνολο για το δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται.
Δεν μπορούμε ακόμα να προσδιορίσουμε τους στόχους της ομάδας. Θα ολοκληρώσουμε το ρόστερ και θα τα βάλουμε κάτω να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε . Αυτό που θέλουμε όλοι και εγώ προσωπικά είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να παρουσιαστούμε στο νέο πρωτάθλημα δυνατοί και ανταγωνιστικοί».

Πηγή φωτογραφίας: kontastaspor.blogspot.gr

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου